Covid-19

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider

Het Jazzy Trio The Buddy’s is onaangenaam verrast door de corona-crisis. Al onze activiteiten zijn afgelast of opgeschort. Het is erg jammer dat we een aantal jarige en of jubilerende liefhebbers van onze jazzmuziek teleur hebben moeten stellen. Ook de leuke contacten met onze fans zijn op dit moment niet meer mogelijk. 

We houden jullie op de hoogte van het verdere verloop van onze muzikale activiteiten.

Voor zover de lokale autoriteiten het toestaan hebben wij wel initiatief genomen om de bewoners van de verzorgingshuizen te verrassen met een mini-concertje. Uiteraard met inachtneming van alle veiligheidsmaatregelen zoals op onderstaande foto te zien is. 

Foto is gemaakt door: Freekie Mandigers van het Team Poirtershuis te Oisterwijk

Van Amaliazorg ontvingen wij dit hartelijk bedankje

Op 5 en 17 mei jl hebben we aubades gebracht bij 2 echtparen die alletwee 60 jaar getrouwd zijn. Uiteraard kon dat ook niet gevierd worden op een manier die normaal is. Wij zagen groot geluk en blijdschap voor onze aubades en dat was pleziering en dankbaar om te doen.

Op de prachtige zonnige Hemelvaartdag 21 mei 2020, hebben wij wederom een uurtje muziek gemaakt voor de bewoners en de verzorgers van het Poirtershuis in Oisterwijk.

Jelle
Theo
Pieter