Herstart Boshuis Venkraai

Zoals aangekondigd hebben wij onze openbare repetitie op het terras van Boshuis Venkraai op donderdag 1 juli jl hervat.
Het wat frisse en nattige weer werkte weliswaar niet echt mee maar de ontvangst door team Venkraai was in 1 woord geweldig.

Het werd een gezellige en smakelijke muzikale ochtend. Je ziet mensen gewoon genieten en dat geeft een goed gevoel. In principe elke donderdagochtend van 10.30 tot 12.30 u.

Vanaf 15 juli tot en met 19 september 2021 weer AFGELAST n.a.v. de verscherpte en verlengde coronamaatregelen.

Weinfest AFGELAST

Het Weinfest Am Nussbaum in Biebelsheim (Dld) wat zou plaatsvinden op vrijdag en zaterdag 23 juli en 24 juli 2021 is helaas AFGELAST.
Reden hiervoor zijn de in Duitsland geldende coronamaatregelen.

1 ste Optreden na corona ?

Indien de coronaregels het toelaten, volgt een 1ste publiekelijk optreden van het Jazzy Trio the Buddy’s op zondagmiddag 6 juni 2021 van 14.00 u tot 17.00 uur.
Plaats van optreden is Brasserie Klein Speik aan de Bosweg te Oisterwijk. Nadere informatie volgt.

De voorwaarden voor de versoepeling van de openstelling van de horeca laten helaas niet toe om dit door te laten gaan. AFGELAST DUS.

Onze eerste repetitie LIVE

Op 8 december 2020 was de laatste keer dat The Buddy’s live mochten repeteren. Na enkele werken met Jamulus alternatief via internet te hebben gewerkt waren we vanmorgen weer voor de eerste keer bij elkaar. Dat was een feestje om een 15 tal nummers door te spelen. Een geweldige plezierige ervaring weer!!!

Oefenen via Internet

Het Jazzy Trio The Buddy’s is, gezien het voortduren van coronaregels, gestart met repetities via Internet.
We hebben de benodigde apparatuur daarvoor aangeschaft en geïnstalleerd. Nu nog wat technisch perfectioneren en dan gaan we flink aan de slag.

Optreden op de mini-camping

Ondanks dat Jazz by the Sea 2020 niet door ging, was het Jazzy Trio the Buddy’s die periode in Domburg.
Als alternatief werd op de minicamping Oosterzicht in Aagtekerke op zondag 20 september 2020 een mini-concert verzorgd uitlopende in een gezellige bbq.

Contact

    Om spam te voorkomen vragen we u de
    onderstaande code over te typen.

    captcha