Agenda

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider

De openbare repetities op het terras van Boshuis Venkraai aan de Bosweg 162 5062 SH te Oisterwijk telefoon: 013 – 5282396 zijn ivm de coronamaatregelen tot nader bericht AFGELAST.

Onder voorbehoud van coronaregels verzorgen wij een optreden in Brasserie Klein Speik op zondag 6 juni aanstaande van 14.00 tot 17.00 uur. Sedert de coronapandemie zal dit weer ons eerste optreden zijn.

Als het Weinfest Am Nussbaum in Biebelsheim (Dld) dit jaar doorgaat, zal het Jazzy Trio The Buddy’s (met versterking) dit muzikaal opluisteren. Vrijdag 23 juli 2021 vanaf 18.00 uur.

Reacties:

~~Van vele collegae heb ik gehoord dat jullie en jullie muziek zeer zijn gewaardeerd! Dat hebben jullie goed gedaan. Nogmaals erg bedankt voor de goede muzikale “omlijsting” van ons Eindejaarsfeestdiner. (Franck Horio)

~~Drie muzikale gasjes met vlinderdasjes. In een deftig pak gaan ze uit hun dak. Wat ik bedoel: Het is daar altijd een gezellige boel. ? (Loes Westgeest)
~~Knappe mannen met heel knappe muzikale prestaties. Kom dat zien en vooral horen. (Frans van Wasbeek)

~~Super bedankt voor jullie “GOUDEN LIEFDEVOLLE” gebaar. (Jetta Sebestik / Amaliazorg)

~~Hoi ik heb weer genoten vanmorgen. (9 juli 2020) Ik kan jullie daar niet genoeg voor bedanken. Op die unieke plek die heerlijke muziek. Weer een topochtend. Bedankt.