cropped-cropped-cropped-Logo-1-1-e1609690070913.jpg

Hoe gaat het met

Jazzy Trio The Buddy's


Het is, vanwege de corona-pandemie, een hele tijd geleden dat The Buddy's van zich konden laten horen. In deze nieuwsbrief het laatste nieuws.

Boshuis Venkraai

Buddys_Venkraai
Het Jazzy Trio the Buddy’s repeteerde elke donderdag van 10.30 tot 12.30 u bij Boshuis Venkraai aan de Bosweg te Oisterwijk.

I.v.m. de corona-crisis is dit tot nadere mededeling AFGELAST.

Website

Actie01
Een paar avonden bridgen, een 1000 st puzzel leggen, alle sport op tv bijhouden en dan nog tijd over. Het is een bizar barre tijd en dan viert de relschopperij ook nog hoogtij. Tijd genoeg om de website totaal te vernieuwen.

Vocaal

Tot nu waren onze optredens meest instrumentaal. Mogelijk gaan we in de toekomst meer vocaal. Tijdens enkele schaarse repetities in de coronatijd en met inachtneming van de coronamaatrdegelen, hebben we een start gemaakt om te repeteren met zangeres Colline van de Wetering. In de toekomst zijn The Buddy's ook met zangeres te boeken.
Banjo_Player02
01_kunst
homelaagRed_Shirt_Clarinet02
The Buddy's hebben ontzettend veel zin en verlangen hevig om weer via repetities en optredens aan de slag te gaan en muziek voor u te kunnen brengen. Wij wensen u snel weer te ontmoeten.
blijf gezond en wees lief
Jelle Pieter en Theo
MailPoet